Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 4% για τις μετοχές της Adidas

Ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών ενημέρωσε ότι πλέον αναμένει ζημιά 100 εκατ. ευρώ φέτος από 450 εκατ. ευρώ που προέβλεπε προηγουμένως.

Κέρδη 4% για τις μετοχές της Adidas

Κέρδη 4% καταγράφουν οι μετοχές της Adidas, αφότου η εταιρεία αθλητικών ειδών αύξησε την καθοδήγησή της για τη χρονιά σε μια κίνηση-έκπληξη πριν από την κυκλοφορία των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η Adidas ενημέρωσε ότι πλέον αναμένει ζημιά 100 εκατομμυρίων ευρώ φέτος έναντι μιας προηγουμένως αναμενόμενης ζημίας 450 εκατομμυρίων ευρώ και ζημιών 700 εκατομμυρίων ευρώ για την οποία είχε προειδοποιήσει τον Φεβρουάριο.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που η Adidas αναβάθμισε τις προβλέψεις πριν από τα αποτελέσματα - που αναμένονται στις 8 Νοεμβρίου - καθώς οι πωλήσεις των υπολοίπων παπουτσιών Yeezy συνέβαλαν στην αύξηση των εσόδων.

Οι μετοχές της Adidas έχουν κέρδη περίπου 40% φέτος, καθώς οι επενδυτές αποκτούν εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου Bjorn Gulden για ανάκαμψη της εταιρείας, μετά τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον ράπερ Ye, παλαιότερα γνωστό ως Kanye West, για τα αντισημιτικά σχόλιά του.

Ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών βλέπει πλέον τα ουδέτερα συναλλαγματικά έσοδα να μειώνονται με χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό αντί για μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό το 2023.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v