Ουκρανία: Για ακόμη έναν χειμώνα με διακοπές ρεύματος ετοιμάζονται οι επιχειρήσεις

Πληθαίνουν οι φόβοι ότι η Μόσχα θα επαναλάβει την εκστρατεία αεροπορικών επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές. Πολλές εταιρείες πασχίζουν να προσαρμοστούν στις επιπτώσεις των επιθέσεων αυτών, ενώ υφίστανται απώλειες και μειώνουν το προσωπικό τους.

Ουκρανία: Για ακόμη έναν χειμώνα με διακοπές ρεύματος ετοιμάζονται οι επιχειρήσεις

Οι ουκρανικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για την προοπτική ενός ακόμα χειμώνα με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος εν μέσω φόβων ότι η Ρωσία θα επαναλάβει την εκστρατεία αεροπορικών επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές.

Τα τακτικά ρωσικά πλήγματα με πυραύλους και drones, που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν ως στόχο κρίσιμης σημασίας υποδομές, όπως σταθμούς παραγωγής ενέργειας, με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση σε όλη τη χώρα.

Πολλές επιχειρήσεις πασχίζουν να προσαρμοστούν στις επιπτώσεις των επιθέσεων αυτών, ενώ υφίστανται απώλειες και μειώνουν το προσωπικό τους.

Μηχανικοί προσπάθησαν κατά τους θερινούς μήνες να αποκαταστήσουν τις ζημιές στον εξοπλισμό ενώ η ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας μπορεί να βοηθήσει να μετριαστεί ο αντίκτυπος του πολέμου καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v