Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη-ρεκόρ για τη μητρική της British Airways

Ο όμιλος αεροπορικών εταιρειών ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη το τρίτο τρίμηνο ύψους 1,75 δισ. ευρώ, από 1,2 δισ. ευρώ έναν χρόνο πριν. Ηταν το δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο με αποτελέσματα ρεκόρ.

Κέρδη-ρεκόρ για τη μητρική της British Airways

Η μητρική της British Airways, IAG, είναι ένας ακόμη όμιλος αεροπορικών εταιρειών που επωφελείται από την αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής καθώς ανέφερε κέρδη-ρεκόρ το καλοκαίρι.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο όμιλος αεροπορικών εταιρειών ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη το τρίτο τρίμηνο ύψους 1,75 δισ. ευρώ, από 1,2 δισ. ευρώ έναν χρόνο πριν. Ηταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο με αποτελέσματα ρεκόρ.

Η IAG, η οποία κατέχει επίσης άλλους αερομεταφορείς, συμπεριλαμβανομένων των Aer Lingus και Iberia, ανέφερε ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για ταξίδια στον Ατλαντικό και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Οι κρατήσεις πελατών για το τέταρτο τρίμηνο ήταν «όπως αναμένονταν», αλλά η IAG είπε ότι παραμένει «προσεκτική, λαμβάνοντας υπόψη τις ευρύτερες μακροοικονομικές και γεωπολιτικές αβεβαιότητες που ενδέχεται να επηρεάσουν το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v