Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη-ρεκόρ περιμένει η Ryanair

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης σε αριθμό επιβατών δήλωσε ότι αναμένει κέρδη μετά από φόρους μεταξύ 1,85 δισ. και 2,05 δισ. ευρώ για τη χρονιά έως το τέλος Μαρτίου, ξεπερνώντας εύκολα το προηγούμενο ρεκόρ της του 1,45 δισ. του 2018.

Κέρδη-ρεκόρ περιμένει η Ryanair

Ετήσια κέρδη-ρεκόρ προβλέπει η Ryanair, ενώ υποσχέθηκε να πληρώσει τακτικό μέρισμα στους επενδυτές για πρώτη φορά μετά την άνοδο των ναύλων κατά 24% κατά τη βασική καλοκαιρινή της σεζόν.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης σε αριθμό επιβατών δήλωσε ότι αναμένει κέρδη μετά από φόρους μεταξύ 1,85 δισ. και 2,05 δισ. ευρώ για τη χρονιά έως το τέλος Μαρτίου, ξεπερνώντας εύκολα το προηγούμενο ρεκόρ της του 1,45 δισ. ευρώ το 2018.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική κέρδισε 2,18 δισ. ευρώ το εξάμηνο έως το τέλος Σεπτεμβρίου, το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού της έτους, 59% υψηλότερα από το προηγούμενο ρεκόρ της για αυτή την περίοδο, το οποίο είχε σημειώσει πέρυσι.

Η κίνηση κατά την περίοδο αυξήθηκε κατά 11% σε 105 εκατ. επιβάτες, ενώ οι ναύλοι ήταν 24% υψηλότεροι από πέρυσι, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v