Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Amazon κόβει θέσεις εργασίας στην Alexa

Η Amazon έχει πραγματοποιήσει περικοπές θέσεων εργασίας σε διάφορα τμήματα αυτόν τον μήνα.

H Amazon κόβει θέσεις εργασίας στην Alexa

Η Amazon ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι περιορίζει τις θέσεις εργασίας στη μονάδα της Alexa, επικαλούμενη αλλαγή των επιχειρηματικών προτεραιοτήτων και μεγαλύτερη εστίαση στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Οι περικοπές επηρεάζουν αρκετές εκατοντάδες υπαλλήλους. Εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να διευκρινίσει στο Reuters πόσοι ακριβώς επλήγησαν.

«Μετατοπίζουμε ορισμένες από τις προσπάθειές μας για να ευθυγραμμιστούμε καλύτερα με τις επιχειρηματικές μας προτεραιότητες και αυτό που γνωρίζουμε έχει μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες, το οποίο περιλαμβάνει τη μεγιστοποίηση των πόρων και των προσπαθειών μας που επικεντρώνονται στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη», δήλωσε ο Ντάνειλ Ράους, αντιπρόεδρος της Alexa και του Fire TV.

«Αυτές οι αλλαγές μας οδηγούν να σταματήσουμε κάποιες πρωτοβουλίες» πρόσθεσε σύμφωνα με το Reuters.

H Αlexa είναι λειτουργία φωνητικής βοήθειας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ενεργοποίηση ξυπνητηριού, αναπαραγωγή μουσικής και ενημερώσεις.

Η Amazon έχει πραγματοποιήσει περικοπές θέσεων εργασίας σε διάφορα τμήματα αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων μουσικής και παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v