Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ στις παραδόσεις ρωσικού αερίου στην Κίνα

Η Ρωσία σκοπεύει να εξάγει 30 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Κίνα το επόμενο έτος και τελικά να αυξήσει τις ροές στα 38 bcm ετησίως.

Ρεκόρ στις παραδόσεις ρωσικού αερίου στην Κίνα

Η ρωσική Gazprom δήλωσε ότι οι παραδόσεις φυσικού αερίου της στην Κίνα έχουν φτάσει σε νέο ιστορικό υψηλό εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης.

Η κινεζική National Petroleum Corp. ζήτησε όγκους μέσω της γραμμής Power of Siberia 1 που ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τις συμβατικές υποχρεώσεις της Gazprom, δήλωσε ο ρωσικός όμιλος σύμφωνα με το Tass.

«Η Gazprom προμήθευσε όλους τους ζητούμενους όγκους και σημείωσε νέο ρεκόρ για τις ημερήσιες προμήθειες φυσικού αερίου στην Κίνα», ανέφερε.

Η Gazprom και η CNPC υπέγραψαν τον περασμένο μήνα μια προσθήκη στη σύμβασή τους για την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω του Power of Siberia 1, η οποία προέβλεπε πρόσθετες παραδόσεις έως το 2023, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Ρωσία σκοπεύει να εξάγει 30 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Κίνα το επόμενο έτος και τελικά να αυξήσει τις ροές στα 38 bcm ετησίως. Αποστολές μέσω μιας μελλοντικής διαδρομής της Άπω Ανατολής πρόκειται να προσθέσουν άλλα 10 bcm ετησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v