Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ταύρος» η Deutsche Bank για τον S&P 500

Άνοδο του δείκτη στης 5.100 μονάδες στο τέλος του 2024 στο συντηρητικό σενάριο βλέπουν αναλυτές της γερμανικής τράπεζας.

«Ταύρος» η Deutsche Bank για τον S&P 500

H Deutsche Bank είναι η πιο αισιόδοξη από τους αναλυτές της Wall Street για την πορεία του S&P 500 το 2024, προβλέποντας ότι ο δείκτης θα φτάσει τις 5.100 μονάδες στο συντηρητικό σενάριο

Αναλυτές της γερμανικής τράπεζας ανέφεραν ότι oι εταιρείες που παρακολουθεί ο δείκτης S&P 500 έχουν καταγράψει ισχυρά κέρδη φέτος, αλλά οι «εκτιμήσεις» χλιαρές, λόγω της χαμηλής αύξησης στα κέρδη ανά μετοχή (EPS) σε ετήσια βάση και της αβεβαιότητας για το μακροοικονομικό outlook. 

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, τόνισαν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει το τέταρτο τρίμηνο, όταν η ετήσια αύξηση στα κέρδη αναμένεται να φτάσει το 10%.

Η RBC και η Bank of America έχουν στόχους στις 5.000 μονάδες, ενώ η Goldman Sachs και η Morgan Stanley βρίσκονται κάτω από το επίπεδο αυτό. 

Η Deutsche Bank αναμένει μια ήπια, σύντομη ύφεση στις ΗΠΑ, το οποίο συνεπάγεται κέρδη ανά μετοχή 250 δολαρίων. Αλλά αν το ΑΕΠ αναπτυχθεί με 2%, τα EPS μπορεί να ανέλθουν στα 271 δολάρια, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σε άνοδο του S&P 500 στις 5.500 μονάδες ώς το τέλος του 2024. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v