Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αpple: Νωρίτερα το διαζύγιο με Goldman Sachs στον τομέα των πιστωτικών καρτών

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει προτείνει στην επενδυτική τράπεζα τον τερματισμό της συνεργασίας τους μέσα στους επόμενους 12 με 15 μήνες.

Αpple: Νωρίτερα το διαζύγιο με Goldman Sachs στον τομέα των πιστωτικών καρτών

H Apple πρότεινε να διακοπεί νωρίτερα από ό,τι είχε σχεδιαστεί η συνεργασία της με τη Goldman Sachs για την έκδοση πιστωτικών καρτών και τη διαχείριση αποταμιευτικών λογαριασμών.

Όπως ανέφεραν πηγές των Financial Times, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει προτείνει στην επενδυτική τράπεζα τον τερματισμό της συνεργασίας τους μέσα στους επόμενους 12 με 15 μήνες.

Η Goldman Sachs είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο ότι θα αναζητήσει στρατηγικές εναλλακτικές για τη μονάδα καταναλωτικής τραπεζικής, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών. 

Η Apple και η Goldman Sachs λάνσαραν την πιστωτική τους κάρτα για καταναλωτές στις ΗΠΑ το 2019, υποσχόμενες «ένα νέο επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας».

Ο αποταμιευτικός λογαριασμός λανσαρίστηκε τη φετινή χρονιά, προσφέροντας επιτόκιο 4,15%, αρκετά πάνω από το μέσο επιτόκιο που πρόσφερε η μέση αμερικανική τράπεζα τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v