Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπόνους €100 εκατ. ετοιμάζεται να πάρει ο επικεφαλής της Ryanair

Ρεκόρ κάνουν οι μετοχές της αεροπορικής εταιρείας. Ποιο στόχο πρέπει να πιάσουν και για πόσο χρονικό διάστημα για να... πάει ταμείο ο CEO.

Μπόνους €100 εκατ. ετοιμάζεται να πάρει ο επικεφαλής της Ryanair

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair Holdings Michael O'Leary ετοιμάζεται για μπόνους 100 εκατομμυρίων ευρώ, εάν οι μετοχές της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους συνεχίσουν να ανεβαίνουν, ανέφεραν οι Financial Times.

Σύμφωνα με ένα σχέδιο μπόνους του 2019, ο O'Leary, 62 ετών, θα κερδίσει δικαιώματα προαίρεσης μετοχών αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ, εάν οι μετοχές της ιρλανδικής εταιρείας διατηρήσουν την τιμή των 21 ευρώ για 28 συνεχόμενες ημέρες, ανέφερε η εφημερίδα.

Οι μετοχές της εταιρείας, που έχουν κερδίσει περισσότερο από 50% φέτος, δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αυτό το κρίσιμο επίπεδο. Έκλεισαν στο εβδομαδιαίο υψηλό ρεκόρ των €18,84 την Παρασκευή.

Οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι ότι οι μετοχές της Ryanair θα συνεχίσουν να ενισχύονται, ωστόσο, με μέση τιμή-στόχο τα 24,10 ευρώ τους επόμενους 12 μήνες, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg. Μόνο ένας από τους 17 αναλυτές που συμμετείχε σε έρευνα του Bloomberg τοποθετεί τον στόχο 12 μηνών κάτω από τα 21 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v