Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mποϊκοτάρει προϊόντα της PepsiCo η Carrefour λόγω ανατιμήσεων

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα σταματήσει τις παραγγελίες προϊόντων της PepsiCo λόγω «απαράδεκτων αυξήσεων στις τιμές». Ειδική ειδοποίηση στα ράφια των καταστημάτων στη Γαλλία.

Mποϊκοτάρει προϊόντα της PepsiCo η Carrefour λόγω ανατιμήσεων

Η Carrefour θα ειδοποιεί τους πελάτες της ότι δεν θα πουλάει πλέον προϊόντα της PepsiCo επειδή έχουν γίνει πολύ ακριβά, καθώς κλιμακώνεται ο «πόλεμος» μεταξύ των λιανοπωλητών και των εταιρειών τροφίμων. 

Από την Πέμπτη, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα σταματήσει τις παραγγελίες προϊόντων της PepsiCo, όπως η Pepsi, τα Doritos και τα Lays. Εν τω μεταξύ, η Carrefour θα προσθέσει στα ράφια των καταστημάτων της στη Γαλλία ειδοποίηση που θα αναφέρει «Δεν πουλάμε πλέον αυτή τη μάρκα λόγω απαράδεκτων αυξήσεων στις τιμές», ανέφερε εκπρόσωπος του γαλλικού σούπερ μάρκετ. 

Η PepsiCo δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Ο αμερικανικός κολοσσός είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο ότι σχεδιάζει «ήπιες» αυξήσεις στις τιμές φέτος, καθώς η ζήτηση παραμένει ισχυρή παρά τις αυξήσεις.

Η εταιρεία ανέβασε τις προβλέψεις για τα κέρδη του 2023 για τρίτη διαδοχική φορά. 

Την τελευταία χρονιά, σούπερ μάρκετ σε διάφορες χώρες έχουν ανακοινώσει ότι σταματάνε τις παραγγελίες από εταιρείες καταναλωτικών αγαθών λόγω των αυξήσεων των τιμών. 

Οι ειδοποιήσεις θα τοποθετηθούν μόνο σε κατστήματα της Carrefour στη Γαλλία. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v