Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γυρίζει σελίδα η Marks & Spencer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Stuart Machin και ο Πρόεδρος Archie Norman άρχισαν να βλέπουν πρόοδο στον μετασχηματισμό της M&S κάτι που δεν κατάφεραν προηγούμενες διευθυντικές ομάδες για δεκαετίες.

Γυρίζει σελίδα η Marks & Spencer

Η Marks & Spencer Group κατέγραψε ισχυρή αύξηση των πωλήσεων στις γιορτές, καθώς οι αγοραστές έσπευσαν να αγοράσουν premium χριστουγεννιάτικα τρόφιμα και δώρα.

Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν σχεδόν κατά 10% στα είδη παντοπωλείου και σχεδόν 5% στα είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ανέφερε η M&S την Πέμπτη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η πολυαναμενόμενη ανάκαμψη της αλυσίδας αποκτά ρυθμό.

Η M&S είπε ότι τα αποτελέσματα πλήρους έτους θα είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες της αγοράς, αλλά προειδοποίησε ότι οι ευρύτερες προσδοκίες για οικονομική ανάπτυξη είναι αβέβαιες και ότι οι υψηλότεροι μισθοί και τα επιτόκια θα αυξήσουν το κόστος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Stuart Machin και ο Πρόεδρος Archie Norman άρχισαν να βλέπουν πρόοδο στον μετασχηματισμό της M&S κάτι που δεν κατάφεραν προηγούμενες διευθυντικές ομάδες για δεκαετίες, σημειώνει το Bloomberg. Επιδιώκουν να προσελκύσουν καταναλωτές για τα καταστήματα τροφίμων τους και να τους πείσουν ότι τα ρούχα που πωλούν είναι κομψά και καλής ποιότητας.

Η εταιρεία έδωσε ξανά μέρισμα, πρώτη φορά από το 2019. Η μετοχή υπερδιπλασιάστηκε πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v