Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Τesla αυξάνει τους μισθούς στα εργοστάσια στις ΗΠΑ

Η Tesla ακουλθεί εταιρείες όπως η Toyota, η Volkswagen και η Hyundai στην αύξηση των μισθών των εργαζομένων στα εργοστάσια των ΗΠΑ.

H Τesla αυξάνει τους μισθούς στα εργοστάσια στις ΗΠΑ

Η Tesla ενημέρωσε τους εργαζομένους στο εργοστάσιό της στην Καλιφόρνια για αυξήσεις μισθών στα εργοστάσιά της στις ΗΠΑ, η τελευταία αύξηση μισθών από μια αυτοκινητοβιομηχανία της οποίας οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενταχθεί στο συνδικάτο United Auto Workers.

H μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ υποχωρεί 2,5% στα 227 δολάρια.

Όλοι οι χειριστές υλικών και οι ελεγκτές ποιότητας θα λάβουν αύξηση μισθών από το νέο έτος, σύμφωνα με φυλλάδιο που δημοσιεύτηκε στις εγκαταστάσεις της Tesla στο Fremont της Καλιφόρνια.

Το έγγραφο το οποίο έχει δει το Bloomberg News δεν αναφέρει πόση αύξηση θα λάβουν οι εργαζόμενοι.

Η Tesla ακουλθεί εταιρείες όπως η Toyota, η Volkswagen και η Hyundai στην αύξηση των μισθών των εργαζομένων στα εργοστάσια των ΗΠΑ, αφότο το σωματείο UAW εξασφάλισε ιστορικές αυξήσεις πέρυσι για τους εργαζόμενους στις «τρεις μεγάλες» του Ντιτρόιτ, δηλαδή τη Ford, τη General Motors και τη Stellantis NV.

Το σωματείο προσπαθεί τώρα να εντάξει στις τάξεις του και εργαζομένους άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων και της Tesla. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v