Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 6% για το bitcoin, κάτω από τα $44.000

Στο 11% ανέρχονται οι απώλειες του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο μετά την έγκριση των spot ETF από τη SEC την Πέμπτη. Υποχωρεί 6% η μετοχή του Coinbase. Σε αρνητικό έδαφος και το ethereum.

Βουτιά 6% για το bitcoin, κάτω από τα $44.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βαριές απώλειες καταγράφει η τιμή του bitcoin την Παρασκευή, ενώ χαμηλότερα κινείται και η μετοχή του ανταλλακτηρικού κρυπτονομισμάτων Coinbase. 

Ειδικότερα, η τιμή του bitcoin υποχώρησε ώς και 6,1% στα 43.200 δολάρια, με τις απώλειες από το υψηλό 2 ετών που σημείωσε την Πέμπτη να φτάνουν στο 11%.

H τιμή του ethereum κινείται 1% χαμηλότερα στα 2.574 δολάρια. 

Η SEC ενέκρινε την Πέμπτη το λανσάρισμα spot ETF στο bitcoin. O όγκος συναλλαγών στα 11 νέα ETF ξεπέρασε τα 3,5 δισ. δολάρια. Oι συναλλαγές στο Grayscale Bitcoin Trust ανήλθαν στα 1,7 δισ. δολάρια, ενώ στο iShares Bitcoin Trust της BlackRock ξεπέρασαν τα 880 εκατ. δολάρια. 

Εν τω μεταξύ, η μετοχή του Coinbase υποχωρεί την Παρασκευή 6%. 

Η CryptoQuant προέβλεψε τον περασμένο μήνα ότι το bitcoin θα έπεφτε ώς και τα 32.000 δολάρια μετά την έγκριση των ETF, υπό τη λογική του «sell the news».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v