Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανικό και αβρότητες μεταξύ Πούτιν-Μόντι

Οι ηγέτες Ρωσίας και Ινδίας συζήτησαν την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών τους σχέσεων, αναφέρθηκαν στην κατάσταση στην Ουκρανία και.. αλληλοευχήθηκαν «καλή επιτυχία» για τις επικείμενες εκλογές στις χώρες τους.

Ουκρανικό και αβρότητες μεταξύ Πούτιν-Μόντι

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για την Ουκρανία και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Οι δύο ηγέτες «εξέφρασαν ενδιαφέρον για την περαιτέρω ενίσχυση των αμοιβαία επωφελών διμερών σχέσεων» και αναφέρθηκαν «στην κατάσταση στην Ουκρανία», σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Επίσης, ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον επιτυχία στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Ινδία και στις προεδρικές εκλογές στην Ρωσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ινδία διατηρεί τις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις της με τη Ρωσία από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ακόμη και αν παραμένει κοντά στις δυτικές χώρες, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ περιστασιακά έχει ασκήσει κριτική στη στρατιωτική εκστρατεία της Μόσχας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v