Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιγμα στους διαδικτυακούς παρόχους από τη Ryanair

Κέρδισε δίκες και πέτυχε την αφαίρεση των πτήσεών της από apps που παρέχουν πακέτα διακοπών, ωστόσο υποχώρησαν οι πωλήσεις της. Συμφωνία με τη Loveholidays, υπό τον όρο να μην αυξηθούν οι τιμές των αεροπορικών ταξιδιών χαμηλών κόστους της Ryanair.

Ανοιγμα στους διαδικτυακούς παρόχους από τη Ryanair

Η Ryanair θα καταχωρίσει τις πτήσεις της στον διαδικτυακό πάροχο πακέτων διακοπών Loveholidays, μεταδίδει το Bloomberg, επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους προχωρά σε αντίστοιχη κίνηση, μετά από σειρά δικαστικών μαχών ενάντια στις διαδικτυακές καταχωρίσεις.

Η συμφωνία δίνει στη Ryanair άμεση πρόσβαση σε πελάτες, ενώ περιλαμβάνει διαβεβαιώσεις ότι η Loveholidays δεν θα αυξήσει την τιμή των πτήσεων, όπως δήλωσε. Αφενός, πρόσφατη δικαστική ετυμηγορία υπέρ του αερομεταφορέα ανάγκασε τους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες να αφαιρέσουν τις σχετικές καταχωρίσεις από τους ιστοτόπους τους, αφετέρου, όμως, η ίδια η Ryanair ανακοίνωσε ότι επήλθε ως συνέπεια η μείωση πωλήσεων.

Η συμφωνία με τη Loveholidays μπορεί να χρησιμεύσει ως πρότυπο για μελλοντικά deal, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ryanair Ντάρα Μπρέιντι, σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο. Αρκετοί διαδικτυακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία, πρόσθεσε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v