Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair vs online τουριστικά, γιατί προβλέπει λιγότερα κέρδη

Η αεροπορική χαμηλού κόστους μειώνει τις προβλέψεις για τα ετήσια κέρδη μετά από διαμάχη με διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ryanair vs online τουριστικά, γιατί προβλέπει λιγότερα κέρδη

Ρίχνει τις ετήσιες προβλέψεις της για τα κέρδη της η Ryanair, αφού αναγκάστηκε να μειώσει τους ναύλους για να προσπαθήσει να καλύψει τις κενές θέσεις, εν μέσω διαμάχης με διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, αρκετές μεγάλες διαδικτυακές ταξιδιωτικές εταιρείες σταμάτησαν να πωλούν πτήσεις της Ryanair τον Δεκέμβριο, εν μέσω μιας μακροχρόνιας διαμάχης με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία τις κατηγόρησε για διόγκωση των τιμών για τις πτήσεις της.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι αναμένει να παρουσιάσει κέρδη μετά από φόρους μεταξύ 1,85 δισ. ευρώ και 1,95 δισ. ευρώ για το οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, από 1,85 δισ. ευρώ έως 2,05 δισ. ευρώ, που εκτιμούσε προηγουμένως.

Πρόσθεσε ότι αναμένεται να παραλάβει 50 αεροσκάφη Boeing 737 Max-8 πριν από το καλοκαίρι, επτά λιγότερα από όσα είχε συμφωνήσει με την Boeing, αλλά σε ευθυγράμμιση με προηγούμενες προβλέψεις. Η Boeing έχει υποστεί μακροχρόνιες καθυστερήσεις παράδοσης και βρίσκεται σε κρίση μετά τη δραματική έκρηξη τμήματος της ατράκτου σε πτήση στις ΗΠΑ στις 5 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v