Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο βασιλιάς Κάρολος

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς ξεκίνησε θεραπεία και θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις. Ο καρκίνος εντοπίστηκε στο πλαίσιο των εξετάσεων για διόγκωση του προστάτη.

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη, ωστόσο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης θεραπείας του Καρόλου για διόγκωση προστάτη.

Η ανακοίνωση του παλατιού δεν αποκαλύπτει τον τύπο του καρκίνου.

Όπως μεταδίδει το BBC, το παλάτι ανέφερε ότι ο Κάρολος ξεκίνησε «τακτικές θεραπείες» τη Δευτέρα, «παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό».

Ο βασιλιάς θα αναβάλει τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται από το γραφείο του. «Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα κύκλο θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γιατροί τον συμβούλευσαν να αναβάλει τις δημόσιες εμφανίσεις του», υπογραμμίζεται. 

Εν τω μεταξύ, στη Βρετανία θα μεταβεί «μέσα στις επόμενες ημέρες» ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να δει τον πατέρα του. Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στον Βρετανό πρίγκιπα, ο Χάρι έχει μιλήσει ήδη με τον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v