Ζελένσκι: Δύο νεκροί σε Κίεβο και Μικολάιφ μετά τη νέα ρωσική επίθεση

Είκοσι εννέα πυραύλους και 15 drones κατέρριψε η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα. Έξι περιφέρειες στοχοθετήθηκαν, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος. Πάνω από 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην πρωτεύουσα.

Ζελένσκι: Δύο νεκροί σε Κίεβο και Μικολάιφ μετά τη νέα ρωσική επίθεση

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Κίεβο και άλλος ένας στο Μικολάιφ από ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις.

«Νιοστή μαζική επίθεση εναντίον του κράτους μας. Έξι περιφέρειες στοχοθετήθηκαν από τον εχθρό. Στο Κίεβο, περισσότεροι από 10 άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Αυτή τη στιγμή έχουμε πληροφορίες για δύο νεκρούς. Περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια», έγραψε ο Ζελένσκι στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, αναφέροντας επίσης πως ένας άνθρωπος έχασε επίσης τη ζωή του στο Μικολάιφ (νότια).

Ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε πως η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 29 πυραύλους και 15 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύθηκαν σήμερα από τη Ρωσία στο πλαίσιο μιας μαζικής επίθεσης.

Ο Βαλέρι Ζαλούζνι δήλωσε πως οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν κατά κύματα 64 πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Συνολικά καταρρίφθηκαν 44 πύραυλοι και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πρόσθεσε μέσω της Telegram.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v