Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει κατά $25 δισ. τις επαναγορές μετοχών η Alibaba

Οι μετοχές του κινεζικού κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι εισηγμένες στις ΗΠΑ κάνουν άλμα πάνω από 4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall.

Ανεβάζει κατά $25 δισ. τις επαναγορές μετοχών η Alibaba

Εκτινάσσονται οι μετοχές της Alibaba. Οπως μεταδίδει το CNBC, τα έσοδα το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες της αγοράς, αλλά ανακοίνωσε ότι αυξάνει το μέγεθος του προγράμματος επαναγοράς μετοχών της κατά 25 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι μετοχές του κινεζικού κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι εισηγμένες στις ΗΠΑ κάνουν άλμα πάνω από 4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall.

Τα έσοδα έφτασαν στα 260,35 δισεκατομμύρια γουάν Κίνας (36,6 δισεκατομμύρια δολάρια) έναντι 262,07 δισεκατομμυρίων γουάν που ανέμεναν οι αναλυτές.

Η Alibaba είχε μια ταραχώδη χρονιά το 2023, όταν πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της εταιρικής δομής της. Εφάρμοσε αρκετές αλλαγές υψηλού προφίλ στη διοίκηση, με τον βετεράνο της εταιρείας Eddie Wu να αναλαμβάνει τα ηνία ως διευθύνων σύμβουλος τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v