Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ράπερ Snoop Dogg μηνύει το Walmart, βλέπει διαβολική συνωμοσία

Κατηγορεί τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στον κόσμο ότι έκρυβε κουτιά με τα δημητριακά του -Fruity Hoopz With Marshmallows, Frosted Drizzlers and Cinnamon Toasteez- στις αποθήκες της για να τα κρατήσει μακριά από τα ράφια.

Ο ράπερ Snoop Dogg μηνύει το Walmart, βλέπει διαβολική συνωμοσία

Οι σταρ της ραπ Snoop Dogg και Master P μήνυσαν το Walmart και την Post Foods, ισχυριζόμενοι ότι οι καταναλωτικοί γίγαντες συνωμότησαν εναντίον των δημητριακών τους Snoop, τα οποία είχαν στόχο να γίνουν πρότυπο για brands που ανήκουν σε μειονότητες.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία των μουσικών Broadus Foods κατηγορεί τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στον κόσμο ότι έκρυβε κουτιά με τα δημητριακά της -Fruity Hoopz With Marshmallows, Frosted Drizzlers and Cinnamon Toasteez- στις αποθήκες της για να τα κρατήσει μακριά από τα ράφια με εντολή της Post.

Σε μήνυση που κατατέθηκε αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο της Μινεσότα από μια νομική ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του δικηγόρου πολιτικών δικαιωμάτων Ben Crump, η Broadus Foods λέει ότι οι καλλιτέχνες ραπ είχαν «ένα όραμα να δημιουργήσουν μια οικογενειακή εταιρεία που θα πρόσθετε ποικιλομορφία στη βιομηχανία τροφίμων ενώ παράλληλα θα εμπνέει και θα δημιουργεί ευκαιρίες για προϊόντα και επωνυμίες τροφίμων που ανήκουν σε μειονότητες».

Ισχυρίζεται ότι η «διαβολική» συνωμοσία της Walmart και της Post βύθισε τα κέρδη και τις ελπίδες τους ακριβώς τη στιγμή που η εταιρεία τους άρχιζε να απογειώνεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Master P (@masterp)

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v