Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PepsiCo: Ριμπάουντ για τα σνακ, προβλέπει να ανηφορίζουν τα κέρδη

Οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερα προϊόντα, επιστρέφοντας στα πρότυπα αγορών που είχαν πριν από την πανδημία. Ανέβασε σταθερά τις τιμές της τα τελευταία χρόνια εν μέσω υψηλότερου κόστους.

PepsiCo: Ριμπάουντ για τα σνακ, προβλέπει να ανηφορίζουν τα κέρδη

Η PepsiCo προβλέπει αύξηση κερδών για ολόκληρο το έτος, καθώς οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερα τσιπ Frito-Lay, αναψυκτικά Mountain Dew και Gatorade, επιστρέφοντας στα πρότυπα αγορών που είχαν πριν από την πανδημία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία παραγωγής σνακ-φαγητού προέβλεψε αύξηση των κερδών ανά μετοχή τουλάχιστον 8% σε προσαρμοσμένη βάση. 

Η PepsiCo ανέβασε σταθερά τις τιμές της τα τελευταία χρόνια εν μέσω υψηλότερου κόστους εισροών, επιτρέποντας στην εταιρεία να αυξήσει επιθετικά τα κέρδη και να ξεπεράσει τις προσδοκίες της Wall Street.

Τα έσοδα ήταν 27,9 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό τέταρτο τρίμηνο της εταιρείας - δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τη μέση εκτίμηση των αναλυτών καθώς οι όγκοι μειώθηκαν στη Βόρεια Αμερική. Τα κέρδη ήταν 1,78 δολάρια ανά μετοχή, πάνω από τη μέση εκτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v