Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Δεν υπάρχει περίπτωση η Τέιλορ Σουίφτ να στηρίξει Μπάιντεν!

«Της έβγαλα τόσα χρήματα», τόνισε ο Τραμπ. Η δισεκατομμυριούχος ποπ σταρ υποστήριξε τον Μπάιντεν στις εκλογές του 2020. Τεράστια η πολιτική επιρροή της, λόγω των πιστών θαυμαστών της, των Swifties.

Τραμπ: Δεν υπάρχει περίπτωση η Τέιλορ Σουίφτ να στηρίξει Μπάιντεν!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση» η Τέιλορ Σουίφτ  να υποστηρίξει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για επανεκλογή του, αναφέροντας ότι δεν θα μπορούσε «να μη δείξει πίστη στον άνθρωπο που της έβγαλε τόσα χρήματα».

«Υπέγραψα και ήμουν υπεύθυνος για τον νόμο για τον εκσυγχρονισμό της μουσικής για την Τέιλορ Σουίφτ και όλους τους άλλους μουσικούς καλλιτέχνες», είπε ο Τραμπ σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social. «Ο Τζο Μπάιντεν δεν έκανε τίποτα για την Τέιλορ και δεν θα το κάνει ποτέ».

Οπως θυμίζει το Bloomberg, η δισεκατομμυριούχος διεθνής ποπ σταρ υποστήριξε τον Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του 2020, όταν ήταν για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Δεν έχει ακόμη υποστηρίξει κάποιον υποψήφιο στη φετινή κούρσα των εκλογών.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν τον περασμένο μήνα ζήτησε ανάληψη δράσης για την κατάργηση των σεξουαλικών deep-fakes της Σουίφτ που είχαν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια στήριξη από την Τέιλορ Σουίφτ μπορεί να επηρεάσει τους ψηφοφόρους σε μια σκληρή προεδρική κούρσα. Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι ο Τραμπ προηγείται επί του παρόντος του Μπάιντεν κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με τη RealClearPolitics.

«Μου αρέσει ο φίλος της, ο Τράβις, παρόλο που μπορεί να είναι Φιλελεύθερος και μάλλον δεν με αντέχει!» είπε ο Τραμπ στο Truth Social.

Η Σουίφτ ασκεί πολιτική επιρροή λόγω της βάσης των πιστών θαυμαστών της, γνωστών ως Swifties, που εισφέρουν δισεκατομμύρια στις τοπικές οικονομίες ταξιδεύοντας στις sold-out συναυλίες της παγκοσμίως. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v