Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕ: Ξεκινά στην Ελλάδα η έκθεση Single Market Tour SM30

Επισκεπτόμενοι το διαδραστικό περίπτερο της SM30 σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα , οι πολίτες μπορούν να ανακαλύψουν πώς η ενιαία αγορά επηρεάζει τη ζωή τους, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια, να τραβήξουν φωτογραφίες και να κερδίσουν βραβεία.

ΕΕ: Ξεκινά στην Ελλάδα η έκθεση Single Market Tour SM30

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην Single Market Tour SM30, μια ευρωπαϊκή εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό της 30ης επετείου της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς. Η SM30 ξεκίνησε το ταξίδι της το 2023 με περιοδεύοντας σε επτά κράτη μέλη της ΕΕ και συνεχίζει την περιπέτειά της το 2024.

Έχουμε προγραμματίσει στάσεις σε έξι ακόμη χώρες για να συνεργαστούμε με τους κάτοικους και να αναδείξουμε τα οφέλη της Ενιαίας Αγοράς στην καθημερινή μας ζωή, αναφέρει ανακοίνωση της Κομισιόν.

Για το ξεκίνημα του φετινού ταξιδιού της περιοδείας έχει επιλέγει την ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να ταξιδεύει μέσω Ιταλίας, Κροατίας, Σλοβενίας, Αυστρίας και Γερμανίας. Από 1 έως 5 Μαρτίου, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.

Επισκεπτόμενοι το διαδραστικό περίπτερο της SM30 , οι πολίτες μπορούν να ανακαλύψουν πώς η ενιαία αγορά της ΕΕ επηρεάζει τη ζωή τους, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια, να τραβήξουν φωτογραφίες και να κερδίσουν βραβεία.

Οι ημερομηνίες

Η περιήγηση στην ενιαία αγορά διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ώρα και τοποθεσία:

  • 01/03-02/03 Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους
  • 4/03-5/03 Ιωάννινα: Πλατεία Μαβίλη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v