Πωλείται η «βίλα Γκράντε» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Εκτείνεται σε 2.250 τ.μ. στην Αππία Οδό της Ρώμης, όπου προηγουμένως διέμενε ο Φράνκο Τζεφιρέλι. Προηγήθηκε η πώληση της βίλας του «Καβαλιέρε» στη Λαμπεντούζα.

Πωλείται η «βίλα Γκράντε» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σκοπεύουν να πουλήσουν και τη βίλα Γκράντε, την πολυτελή ιδιόκτητη κατοικία του μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού, η οποία βρίσκεται στη Ρώμη. Πολύ πρόσφατα πούλησαν έναντι 3 εκατ. ευρώ και τη βίλα του στη Λαμπεντούζα.

Στην έπαυλη που βρίσκεται στην ιστορική Αππία Οδό, επί σειρά ετών πριν τον «Καβαλιέρε» διέμενε ο γνωστός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός είχε αγοράσει την έπαυλη το 2001 έναντι 3,75 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για οίκημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων, με άλλα περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα κήπο και μια μεγάλη πισίνα.

Ο Μπερλουσκόνι είχε μετακομίσει στη βίλα Γκράντε όταν αποφάσισε να φύγει από τον πρώτο όροφο του Μεγάρου Γκρατσιόλι, στο κέντρο της Ρώμης, όπου για ένα «διαμέρισμα» 1.600 τετραγωνικών μέτρων πλήρωνε ενοίκιο 40.000 ευρώ μηνιαίως. Σύντομα, στην πρώην κατοικία του «μίστερ τιβί» στο Παλάτσο Γκτατσιόλι θα φιλοξενηθεί η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v