Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλληλοκαταρρίψεις drones από Ουκρανία και Ρωσία

Η Μόσχα ανακοίνωσε κατάρριψη ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και τη ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ. Το Κίεβο κατέρριψε 16 drones που εξαπέλυσαν τη νύχτα οι ρωσικές δυνάμεις.

Αλληλοκαταρρίψεις drones από Ουκρανία και Ρωσία

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι απώθησε εκ νέου ουκρανικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη διάρκεια της νύχτας.

Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας εντόπισαν και κατέρριψαν δύο drones πάνω από τη ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, και άλλα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Το dpa δεν ήταν σε θέση μέχρι στιγμής να επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές την πληροφορία.

Από την πλευρά της, η ουκρανική πολεμική αεροπορία ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας κατέρριψαν 16 από τα 18 επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Ρωσίας.

Τα ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από οκτώ περιφέρειες στην κεντρική, δυτική και νότια Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας του Κιέβου, προσθέτει η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v