Βερολίνο: Παράλογη προπαγάνδα ο ισχυρισμός της Μόσχας ότι θα τη χτυπήσει η Γερμανία

«Οι ισχυρισμοί ότι η συνομιλία αποδεικνύει ότι η Γερμανία προετοιμάζει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας είναι παράλογοι, διαβόητη ρωσική προπαγάνδα», δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Βερολίνο: Παράλογη προπαγάνδα ο ισχυρισμός της Μόσχας ότι θα τη χτυπήσει η Γερμανία

Η Γερμανία απέρριψε τον ισχυρισμό της Ρωσίας ότι σχεδιάζει επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος, χαρακτηρίζοντάς τον "παράλογη προπαγάνδα".

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η Ρωσία προέβη στον ισχυρισμό αυτό μετά τη δημοσίευση από τα ελεγχόμενα από το Κρεμλίνο μέσα ενημέρωσης μιας ηχογράφησης στην οποία ανώτεροι αξιωματικοί της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας εμφανίζονται να συζητούν την προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Taurus στην Ουκρανία.

Η Ρωσία προέβη στον ισχυρισμό αυτό μετά τη δημοσίευση από τα ελεγχόμενα από το Κρεμλίνο μέσα ενημέρωσης μιας ηχογράφησης στην οποία ανώτεροι αξιωματικοί της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας εμφανίζονται να συζητούν την προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Taurus στην Ουκρανία.

Ο Βόλφγκανγκ Μπύχνερ, αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε: "Οι ισχυρισμοί ότι η συνομιλία αποδεικνύει ότι η Γερμανία προετοιμάζει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας είναι παράλογοι, διαβόητη ρωσική προπαγάνδα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v