Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασε τις $70.000 το bitcoin, νέο ιστορικό υψηλό

Νέα ιστορική κορυφή για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Ώθηση από το επερχόμενο «halving». Iσχυρή η ζήτηση για τα νέα ETF με εισροές $2,2 δισ. την περασμένη εβδομάδα. Άνοδος 1,5% για το ethereum στις $3.943.

Ξεπέρασε τις $70.000 το bitcoin, νέο ιστορικό υψηλό

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα σκαρφάλωσε το bitcoin την Παρασκευή, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το επίπεδο των 70.000 δολαρίων.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο πραγματοποιεί ισχυρό ράλι από τις αρχές του έτους καθώς έχει λάβει ώθηση από τη ζήτηση για τα νέα ETF στην αγορά spot και από τις προσδοκίες για μείωση των επιτοκίων. 

Δισεκατομμυρία δολάρια έχουν εισρεύσει στα νέα ETF τις τελευταίες εβδομάδες και η αγορά λαμβάνει επιπρόσθετη στήριξη από το επερχόμενο «halving» που θα μειώσει τον ρυθμό εξόρυξης bitcoin. 

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το Reuters, οι καθαρές εισροές στα 10 μεγαλύτερα spot ΕΤF έφτασαν τα 2,2 δισ. δολάρια την εβδομάδα που έληξε στις 1 Μαρτίου. 

O ενθουσιασμός των επενδυτών για το bitcoin έχει διαχυθεί και στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, ειδικά το ethereum. To δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο καταγράφει σήμερα άνοδο 1,5% στις 3.943 δολάρια. Από την αρχή της χρονιάς έχει ενισχυθεί περισσότερο από 60%. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v