Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περισσότερα μετρητά θα «κάψει» η Boeing το πρώτο τρίμηνο

Η εκροή χρημάτων θα κυμανθεί από $4 δισ. έως και $4,5 δισ., δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας. Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της σταθερότητας, ωστόσο για αυτό θα χρειαστεί χρόνος.

Περισσότερα μετρητά θα «κάψει» η Boeing το πρώτο τρίμηνο

Η Boeing προειδοποιεί ότι θα αναγκαστεί να «κάψει» περισσότερα μετρητά από ότι είχε υπολογίσει το πρώτο τρίμηνο, καθώς η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες έκρηξης σε πόρτα αεροσκάφους της στη διάρκεια πτήσης του, μεταδίδουν οι Financial Times.

Η Boeing αναγκάστηκε να περιορίσει την παραγωγή αεροσκαφών 737 Max στον απόηχο της κρίσης, καθώς επιδιώκει να βελτιώσει την ποιότητα κατασκευής τους.

Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Brian West, δήλωσε σε συνέδριο της Bank of America στο Λονδίνο ότι η εκροή χρημάτων θα κυμανθεί από $4 δισ. έως και $4,5 δισ. το πρώτο τρίμηνο, ενώ προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για χαμηλότερο ποσό. 

Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της σταθερότητας, είπε ο West. Προσδοκούμε ότι η θέση μας θα βελτιωθεί και η ανάπτυξή μας θα γίνει περισσότερο προβλέψιμη, ωστόσο για αυτό θα χρειαστεί χρόνος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v