Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψαλίδι σε εκατοντάδες θέσεις εργασίας από την Barclays

Οι περικοπές αφορούν το προσωπικό στο τμήμα παγκόσμιων αγορών, την ερευνητική μονάδα και τον επενδυτικό τραπεζικό κλάδο της εταιρείας. Στόχος η μείωση κόστους και η ενίσχυση της κερδοφορίας.

Ψαλίδι σε εκατοντάδες θέσεις εργασίας από την Barclays

Η Barclays ετοιμάζεται να περικόψει αρκετές εκατοντάδες θέσεις εργασίας στο τμήμα της επενδυτικής τράπεζάς της, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να μειώσει το κόστος και να ενισχύσει τα κέρδη, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg υπό τον όρο ανωνυμίας.

Οι περικοπές αφορούν το προσωπικό στο τμήμα παγκόσμιων αγορών, την ερευνητική μονάδα και τον επενδυτικό τραπεζικό κλάδο της εταιρείας, σημειώνουν οι πηγές. Η εν λόγω κίνηση, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες, αποτελεί μέρος ετήσιων περικοπών για την αντιστροφή των χαμηλών επιδόσεων της εταιρείας.

«Ελέγχουμε τακτικά τη δεξαμενή ταλέντων μας για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επενδύσουμε σε ταλέντα υψηλής απόδοσης, να εκτελούμε τη στρατηγική μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας», ανέφερε η Barclays σε δήλωση που εστάλη μέσω email, σημειώνοντας ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των θέσεων εργασίας που περιλαμβάνονται στον φετινό σχεδιασμό. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v