Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάλασε το αεροσκάφος του Μπλίνκεν στο Παρίσι

Μεταβαίνει οδικώς στις Βρυξέλλες ο Αμερικανός ΥΠΕΞ. Και πολλοί θυμούνται την αντίστοιχη βλάβη που είχε υποστεί το αεροσκάφος του πρόσφατα στο Νταβός, εγείροντας ποικίλα σχόλια.

Χάλασε το αεροσκάφος του Μπλίνκεν στο Παρίσι
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Αντονι Μπλίνκεν

Το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στη γαλλική πρωτεύουσα σήμερα Τετάρτη, αναγκάζοντας την αμερικανική αντιπροσωπεία να μεταβεί οδικώς από το Παρίσι στις Βρυξέλλες για τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε προηγούμενο ταξίδι στην Ευρώπη τον Ιανουάριο, ο Μπλίνκεν είχε αποκλειστεί και πάλι για λίγο στο Νταβός, λόγω προβλήματος με το αεροπλάνο του.

Την ώρα που ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας αναχωρούσε από το ελβετικό θέρετρο, διαπιστώθηκε βλάβη στο αεροσκάφος του πριν από την απογείωση. Και τότε ένας παρατηρητής στη συγκέντρωση της παγκόσμιας ελίτ στο Νταβός είπε κοροϊδευτικά, σύμφωνα με το Bloomberg, ότι ίσως πρόκειται για μια μηχανολογική ή... μεταφυσική ερμηνεία της βλάβης που έχει υποστεί η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή. Για τη σημερινή βλάβη ουδέν αντίστοιχο σχόλιο ακούστηκε ως τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v