Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ για τη BlackRock: Υπό διαχείριση assets $10,5 τρισ. το πρώτο τρίμηνο

Οι εισροές περιλάμβαναν 67 δισ. δολάρια σε ETFs και 42 δισ. δολάρια σε αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος, ανέφερε η μεγαλύτερη διαχειρίστρια κεφαλαίων παγκοσμίως

Ρεκόρ για τη BlackRock: Υπό διαχείριση assets $10,5 τρισ. το πρώτο τρίμηνο

Καθαρές εισροές 76 δισεκατομμυρίων δολαρίων έλαβαν τα μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια της BlackRock το πρώτο τρίμηνο, συμβάλλοντας στο να φτάσει η μεγαλύτερη διαχειρίστρια κεφαλαίων παγκοσμίως στο ρεκόρ των 10,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε περιουσιακά στοιχεία πελατών.

Οι εισροές περιλάμβαναν 67 δισ. δολάρια σε ETFs και 42 δισ. δολάρια σε αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος, ανέφερε η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη σε ανακοίνωσή της. Οι καθαρές εισροές στα μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια της εταιρείας δεν έπιασαν τα 85 δισ. δολάρια που ήταν η μέση εκτίμηση των αναλυτών που συμμετείχαν στην έρευνα του Bloomberg.

"Βλέπουμε σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στους τομείς των υποδομών, της τεχνολογίας, της συνταξιοδότησης και των λύσεων συνολικού χαρτοφυλακίου", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Larry Fink στην ανακοίνωση.

Οι πελάτες απέσυραν επίσης 19 δισεκατομμύρια δολάρια από την ξεχωριστή επιχείρηση διαχείρισης μετρητών και τα αμοιβαία κεφάλαια χρηματαγοράς της εταιρείας. Οι επενδυτές έριξαν 14 δισεκατομμύρια δολάρια στο Bitcoin ETF της εταιρείας από τότε που ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v