Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλμα 17% στα κέρδη τριμήνου για τη Ferrari

Ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 412 εκατ. ευρώ για το πρώτο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις. Ωστόσο, προειδοποίησε για κινδύνους, λόγω της εμπορικής πολιτικής του Τραμπ.

Αλμα 17% στα κέρδη τριμήνου για τη Ferrari

Η αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari ανακοίνωσε σημαντική άνοδο των κερδών του πρώτου τριμήνου, επικαλούμενη ισχυρή ζήτηση για εξατομικευμένα οχήματα - αλλά προειδοποίησε ότι η εμπορική πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να χτυπήσει τα κέρδη φέτος.

Oπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων με έδρα το Μαρανέλο της Ιταλίας ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 412 εκατ. ευρώ για τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, που αντικατοπτρίζουν αύξηση 17% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι αναλυτές ανέμεναν ότι τα καθαρά κέρδη του πρώτου τριμήνου θα διαμορφώνονταν στα 410 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο