Επίθεση με drones στη ναυτική βάση του Πορτ Σουδάν

Συνεχίστηκαν για τέταρτη συναπτή ημέρα τα πλήγματα στην πόλη, που έχει μετατραπεί σε προσωρινή έδρα της κυβέρνησης.

Επίθεση με drones στη ναυτική βάση του Πορτ Σουδάν

Επιδρομή drones στοχοποίησε σήμερα τη μεγαλύτερη σουδανική ναυτική βάση, στο Πορτ Σουδάν (ανατολικά), ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του στον τακτικό στρατό, καθώς συνεχίστηκαν για τέταρτη συναπτή ημέρα τα πλήγματα στην πόλη που έχει μετατραπεί σε προσωρινή έδρα της κυβέρνησης, σε πόλεμο με τους παραστρατιωτικούς των Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) για πάνω από δυο χρόνια.

Τα drones «αντιμετωπίστηκαν με αντιαεροπορικούς πυραύλους», είπε η πηγή, που εκφράστηκε με όρο να μην κατονομαστεί επειδή δεν είχε άδεια της ιεραρχίας του να μιλήσει στον Τύπο.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου άκουγε αλλεπάλληλες εκρήξεις από την κατεύθυνση του λιμανιού για περίπου μισή ώρα τα ξημερώματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v