Σεισμός αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Στα 4,3 Ρίχτερ η δόνηση. Το επίκεντρο εντοπίζεται στην Κίο (Γκέμλικ) στα νοτιοανατολικά της περιοχής της Θάλασσας του Μαρμαρά, κοντά στην Προύσα, στο σημείο που είχαν σημειωθεί και χτες δυο σεισμοί 4,2 και 3,9 βαθμών με διαφορά 70 λεπτών.

Σεισμός αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Σεισμική δόνηση εντάσεως 4,3 βαθμών έγινε αισθητή στις 13:57 ώρα Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, την Προύσα και τις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην Κίο (Γκέμλικ) στα νοτιοανατολικά της περιοχής της Θάλασσας του Μαρμαρά, κοντά στην Προύσα, στο σημείο που είχαν σημειωθεί και χτες δυο σεισμοί 4,2 και 3,9 βαθμών με διαφορά 70 λεπτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο