Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απειλή από ΗΠΑ για δασμούς 17% σε ευρωπαϊκά γεωργικά προϊόντα

Οι διαπραγματευτές της Κομισιόν βρίσκονται σε συνομιλίες με τους Αμερικανούς ομολόγους τους σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν εμπορική συμφωνία.

Απειλή από ΗΠΑ για δασμούς 17% σε ευρωπαϊκά γεωργικά προϊόντα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απείλησαν να επιβάλουν δασμούς 17% στις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων και τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα στο Reuters ένας διπλωμάτης της ΕΕ.

Οι διαπραγματευτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής βρίσκονται σε συνομιλίες με τους Αμερικανούς ομολόγους τους σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν συμφωνία για τους αμερικανικούς δασμούς και να αποφύγουν περαιτέρω αυξήσεις.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενημέρωσε τους απεσταλμένους της ΕΕ και δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν αναφερθεί σε πιθανή επιβολή δασμού από τις ΗΠΑ στα τρόφιμα της ΕΕ, δήλωσε ο διπλωμάτης της ΕΕ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο