Λίβανος: Δύο κυανόκρανοι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας

Νεκροί είναι δύο Ινδονήσιοι που συμμετείχαν στην αποστολή της UNIFIL, διευκρίνισε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά.

Λίβανος: Δύο κυανόκρανοι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας

Η προσωρινή δύναμη του ΟΗΕ στον Λίβανο (UNIFIL) ανακοίνωσε πως δύο κυανόκρανοι σκοτώθηκαν σήμερα στο νότιο τμήμα της χώρας όταν το όχημά τους καταστράφηκε από έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί.

Νεκροί είναι δύο Ινδονήσιοι που συμμετείχαν στην αποστολή της UNIFIL, διευκρίνισε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Άλλοι δύο κυανόκρανοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας σοβαρά, εξαιτίας της έκρηξης κοντά στην κοινότητα Μπάνι Χαϊγιάν.

Χθες Κυριακή, άλλος ένας κυανόκρανος – επίσης μέλος των ινδονησιακών ενόπλων δυνάμεων – σκοτώθηκε εξαιτίας έκρηξης βλήματος σε θέση της UNIFIL σε περιοχή του νοτίου Λιβάνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο