Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκικές πηγές: Στο Κατάρ αναμένεται αύριο ο Φιντάν

Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν και η διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ.

Τουρκικές πηγές: Στο Κατάρ αναμένεται αύριο ο Φιντάν
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν αναμένεται να επισκεφθεί αύριο το Κατάρ όπου θα έχει συνομιλίες σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράν, σύμφωνα με τουρκική διπλωματική πηγή στο Reuters.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στον αντίκτυπο της σύγκρουσης και τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με την πηγή.

Η Τουρκία, που συνορεύει με το Ιράν και είναι επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, έχει ζητήσει επανειλημμένα τον τερματισμό των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή, καταδικάζοντας τόσο τις αμερικανοισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν, όσο και τις ιρανικές επιθέσεις στον Κόλπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο