Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αραγτσί: «Ευπρόσδεκτη» η Κίνα να βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης

«Ανοικτός» σε κάθε βοήθεια, ιδίως αν προέρχεται από το Πεκίνο, δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ. «Είμαστε στρατηγικοί εταίροι με την Κίνα και γνωρίζουμε ότι έχει καλές προθέσεις».

Αραγτσί: «Ευπρόσδεκτη» η Κίνα να βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε στο Νέο Δελχί ότι είναι ανοικτός σε κάθε βοήθεια, και εκ μέρους του Πεκίνου, για την επίλυση της σύγκρουσης στην Μέση Ανατολή.

«Εκτιμούμε κάθε χώρα που μπορεί να βοηθήσει, κυρίως στην Κίνα», δήλωσε ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας στους δημοσιογράφους από το Νέο Δελχί, όπου συμμετέχει στην διάσκεψη των Brics.

«Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με την Κίνα, είμαστε στρατηγικοί εταίροι και γνωρίζουμε ότι οι Κινέζοι έχουν καλές προθέσεις. Κάθε πρωτοβουλία εκ μέρους τους που μπορεί να υποστηρίξει την διπλωματία θα ήταν λοιπόν ευπρόσδεκτη για την Ισλαμική Δημοκρατία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο