Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Rosneft: Δεν βλέπει ταχεία αποκλιμάκωση στις πετρελαϊκές τιμές με άνοιγμα του Ορμούζ

Αν τα Στενά του Ορμούζ ανοίξουν άμεσα, η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να μειωθεί στα 90-95 δολάρια του βαρέλι μέχρι το τέλος του 2026 και να πέσει στα 80-85 δολάρια του βαρέλι έναν χρόνο αργότερα, εκτίμησε ο επικεφαλής της εταιρείας, Ιγκόρ Σεχίν.

Rosneft: Δεν βλέπει ταχεία αποκλιμάκωση στις πετρελαϊκές τιμές με άνοιγμα του Ορμούζ

Αν η κρίση στη Μέση Ανατολή επιλυθεί, οι αγορές πετρελαίου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις βασικές αρχές λειτουργίας τους, στο δεύτερο εξάμηνο του 2027, δήλωσε σήμερα ο Ιγκόρ Σεχίν, εκτελεστικός διευθυντής της μεγαλύτερης ρωσικής εταιρίας παραγωγής πετρελαίου Rosneft.

Αν τα Στενά του Ορμούζ ανοίξουν άμεσα, η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να μειωθεί στα 90-95 δολάρια του βαρέλι μέχρι το τέλος του 2026 και να πέσει στα 80-85 δολάρια του βαρέλι έναν χρόνο αργότερα, εκτίμησε ο Σεχίν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο