Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκληση ελαττωματικών X-box στην Ιαπωνία

Με προβλήματα συνεχίζεται η διάθεση των ηλεκτρονικών κονσόλων της Microsoft, X-box, στην ιαπωνική αγορά, καθώς η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι ανακαλεί ορισμένες κονσόλες που αποδείχτηκαν ελαττωματικές.

Ανάκληση ελαττωματικών X-box στην Ιαπωνία
Προβλήματα αντιμετωπίζει η Microsoft στην προσπάθεια εισαγωγής της κονσόλας της X-box στην ιαπωνική αγορά, ύστερα από την ανάκληση ορισμένων ελαττωματικών μηχανημάτων.

Ο αμερικανικός κολοσσός πληροφορικής κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών, προσπαθώντας να κατακτήσει μερίδιο της αγοράς από την κυρίαρχη Sony, και την ανταγωνιστική Nintendo.

Στις 22 Φεβρουαρίου η Microsoft εισήγαγε την κονσόλα στην ιαπωνική αγορά, ελπίζοντας να πουλήσει 300.000 στη διάρκεια των πρώτων δέκα ημερών. Η ανάκληση αυτή εμποδίζει τώρα τις προσπάθειές της να ανταγωνιστεί το ήδη επιτυχημένο Play Station 2 της Sony αλλά και το GameCube της Nintendo.

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επιδιορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν χωρίς καμία επιβάρυνση στους κατόχους των κονσόλων, χωρίς ωστόσο να δίνει πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των μηχανημάτων που επηρεάστηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v