Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BP: Διατηρεί τις προβλέψεις της για το 2002

Στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι αναμένεται να κυμανθεί η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της BP στο πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με εκτίμηση της ίδιας της εταιρίας, η οποία διατήρησε το στόχο της για αύξηση των προμηθειών κατά 5,5% αυτό το έτος.

BP: Διατηρεί τις προβλέψεις της για το 2002
Διατηρεί τις προβλέψεις της για άνοδο των προμηθειών κατά 5,5% αυτό το έτος η βρετανική πετρελαϊκή BP, εκτιμώντας παράλληλα ότι η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου του πρώτου τριμήνου αναμένεται να κυμανθεί στα περσινά επίπεδα.

Η παραγωγή πετρελαίου για το πρώτο τρίμηνο αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση κατά 2-3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους. Οσον αφορά στο φυσικό αέριο, η BP εκτιμά ότι θα παρουσιάσει πτώση κατά το ίδιο ποσοστό περίπου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της τρίτης μεγαλύτερης εταιρίας πετρελαιοειδών παγκοσμίως, ο λόρδος Μπράουν, έχει υποσχεθεί να ενισχύσει την παραγωγή τόσο του πετρελαίου όσο και του φυσικού αερίου κατά περίπου 5,5% ετησίως, ενώ οι προβλέψεις των ανταγωνιστικών Exxon Mobil Corp και Royal Dutch/Shell Group κάνουν λόγο για αύξηση της τάξης του 3%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v