Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομόλογα 6 εκ. ευρώ εκδίδει η Deutsche Telekom

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε την έκδοση ομολόγων αξίας 6 εκ. ευρώ ενώ προτίθεται, αν ευνοηθεί από το γενικότερο κλίμα να προβεί και σε νέες εκδόσεις προκειμένου να καλύψει το αυξανόμενο χρέος ύψους 62,1 δισ. ευρώ.

Ομόλογα 6 εκ. ευρώ εκδίδει η Deutsche Telekom
Η γερμανική Deutcshe Telekom επέλεξε τις Deutcshe Bank, J.P. Morgan και Schroder Salomon Smith Barney για να διαχειριστούν την έκδοση ομολόγων αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανάλογα με το γενικότερο κλίμα στις αγορές η γερμανική τράπεζα θα προχωρήσει και σε νέα έκδοση ομολόγων, σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της εταιρίας. Η πολιτική αυτή υιοθετείται για την διατήρηση των ρευστών κεφαλαίων της σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και την αποπληρωμή τμήματος του χρέους της.

Η Deutcshe Telekom, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, επιδίδεται σε προσπάθειες μείωσης του αυξανόμενου χρέους της που ανέρχεται στο ύψος των 62,1 δισ. ευρώ μέσω έκδοσης εταιρικών ομολόγων.

Στις 8 Απριλίου ο επενδυτικός οίκος Standard&Poors υποβίβασε την πιστοληπτική ικανότητα της Deutcshe Telekom κατατάσσοντάς την στη θέση ”ΒΒΒ+”, που αποτελεί την τρίτη χαμηλότερη θέση, υιοθετώντας την ίδια θέση που είχε λάβει το προηγούμενο μήνα ο οίκος Mooddys.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v