Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Ανεξάρτητη έρευνα για στήριξη τραπεζών

Τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο τράπεζες έχουν ζητήσει κρατική στήριξη έχει αναθέσει η κεντρική τράπεζα στον οίκο Alvarez & Marsal.

Κύπρος: Ανεξάρτητη έρευνα για στήριξη τραπεζών
Τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο τράπεζες που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία έχουν ζητήσει κρατική στήριξη έχει αναθέσει η κεντρική τράπεζα στον οίκο Alvarez & Marsal (A&M), σύμφωνα με το Stockwatch.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έρευνα, η οποία αρχίζει σήμερα, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 24 του περί Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Νόμου και του άρθρου 26(2) του περί Τραπεζικών Εργασιών Νόμου. Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου εκτιμά ότι η έρευνα θα διασαφηνίσει και θα συμβάλει στην κατανόηση των συνθηκών που οδήγησαν στην παρούσα δυσχερή χρηματοοικονομική κατάσταση στη Δημοκρατία. Το αποτέλεσμα της έρευνας αναμένεται να δώσει κατευθύνσεις προς τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για ενδυνάμωση της σταθερότητας του τραπεζικού τομέα.

Η Α&Μ είναι διεθνής οίκος παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών με ειδίκευση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, στις διερευνητικές υπηρεσίες, στη βελτίωση αποδοτικότητας και στην ενδιάμεση διαχείριση.

Η Α&Μ παρέχει εξειδικευμένες επιχειρησιακές, συμβουλευτικές και επαγγελματικές συμβουλές περιλαμβανομένων κυβερνήσεων και ιδρυμάτων παγκοσμίως καθώς και της Ιρλανδίας, της Ελλάδας και της Ισπανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v