Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lottomatica: Στα 3,08 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2012

Στα 3,08 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Lottomatica στο σύνολο της χρήσης 2012, ενώ τα EBITDA κατέγραψαν αύξηση 6,3% και ανήλθαν σε 1,03 δισ. ευρώ, ποσό υψηλότερο από τον στόχο που είχε τεθεί.

Lottomatica: Στα 3,08 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2012
Καλύτερα των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση διαμορφώθηκαν τα μεγέθη της ιταλικής Lottomatica το 2012, καθώς ανήλθαν στα 3,08 δισ. ευρώ.

Τα EBITDA της εταιρίας κατέγραψαν αύξηση 6,3% και ανήλθαν σε 1,03 δισ. ευρώ, ποσό υψηλότερο από τον στόχο που είχε τεθεί.

Η Lottomatica είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λοταριών παγκοσμίως και τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να αψηφήσει το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον τόσο της Ιταλίας όσο και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται.

«Τα έσοδα από τις ιταλικές δραστηριότητες της Lottomatica ήταν ισχυρά παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα», ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας πως η υψηλότερη φορολογία και τα payouts στον αθλητικό στοιχηματισμό είχαν επίπτωση.

Τα έσοδα της θυγατρικής GTech στις ΗΠΑ ενισχύθηκαν από τις διεθνείς πωλήσεις και τις ευνοϊκές ισοτιμίες, ενώ θετική συμβολή στα έσοδα είχε και η δραστηριότητα της εταιρίας στον Καναδά.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα 2012 της Lottomatica στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v