Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βοehner:Όχι στην πρόταση Obama για κατώτατο μισθό

O John Boehner, απέρριψε την Τετάρτη την πρόταση του Barack Obama για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Βοehner:Όχι στην πρόταση Obama για κατώτατο μισθό
O John Boehner, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, απέρριψε την Τετάρτη την πρόταση του Barack Obama για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Yπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Barack Obama, στην ετήσια ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους, πρότεινε αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 25%, από τα 7,25 δολ. ανά ώρα στα 9 δολ. μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

"Όταν αυξάνεις το κόστος της εργασίας, τι θα συμβεί; Μπορούμε όλοι να μαντέψουμε" δήλωσε ο κ. Boehner. "Γιατί θέλουμε να δυσκολέψουμε τις μικρές επιχειρήσεις να προσλάβουν ανθρώπους" σημείωσε.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο κ. Boehner έστειλε μήνυμα ότι η πρόταση του Barack Obama έχει λίγες πιθανότητες να περάσει από το Κογκρέσο.

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξελιχθούν επαγγελματικά και να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο, τόνισε.

"Πολλοί άνθρωποι που λαμβάνουν αυτή τη στιγμή τον κατώτατο μισθό, πληρώνονται αυτό το ποσό γιατί εισέρχονται στην αγορά εργασίας χωρίς προσόντα και αυτό τους δυσκολεύει να αποκτήσουν τα μέσα που χρειάζονται για να ανελιχθούν επαγγελματικά" πρόσθεσε ο κ. Boehner.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v