Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Growth–Excellence in Greek Agrifood: Πρωτοβουλία ΕΤΕ για στήριξη του αγροδιατροφικού τομέα

Τις κινήσεις της τράπεζας στο μέτωπο των χορηγήσεων και της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ειδικά όσων κινούνται στο χώρο της αγροδιατροφής περιγράφουν οι Χρ. Χατζόπουλος και Παν. Παπαγεωργίου στο Euro2day.gr.

Οι Χρ. Χατζόπουλος (φωτ. δεξιά) και Παν. Παπαγεωργίου μιλούν στο Euro2day.gr σχετικά με το πρόγραμμα Growth in Agrifood και τις δράσεις της Τράπεζας για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Εθνική Τράπεζα έχει τον καλύτερο δείκτη δανείων προς καταθέσεις και αυτό σε «απλά ελληνικά» σημαίνει ότι έχει την μεγαλύτερη δυνατότητα να δανείσει, τονίζει ο Χριστόφορος Χατζόπουλος, Διευθυντής Τραπεζικής Επιχειρήσεων και Δανείων Λιανικής, περιγράφοντας κάποιες από τις σημαντικές δράσεις της Τράπεζας στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο ίδιος επισημαίνει την σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις ένα σωστό business plan, προσθέτοντας ότι για το σκοπό αυτό η Εθνική προσφέρει υπηρεσίες mentoring σε πολύ μικρές εταιρείες.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου, του Τομέα Τραπεζικής Επιχειρήσεων Λιανικής, δηλώνει ότι το πρόγραμμα Growth in Agrifood στηρίζει την εξωστρέφεια στις επιχειρήσεις, τη δικτύωσή τους με διακεκριμένους φορείς εμπορίου και περιγράφει το πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη δράση της Εθνικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v