Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ: Συνεργασία με 18 πανεπιστήμια για την Επενδυτική Παιδεία

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγλέζος και Ιωάννα Κωνσταντοπούλου αντίστοιχα, μιλούν στο Euro2day.gr για το 20ό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος. Tο Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας και Κατάρτισης.

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου Μπάμπης Εγγλέζος και Ιωάννα Κωνσταντοπούλου μιλούν στο Euro2day.gr κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό του 20ου Συνεδρίου και περιγράφοντας τις πρωτοβουλίες του ΣΕΔ στο μέτωπο της επενδυτικής παιδείας.

«Το Συνέδριο του ΣΕΔ έχει γίνει πλέον θεσμός για την ελληνική κεφαλαιαγορά, καθώς φέτος διεξήχθη με επιτυχία για εικοστή συνεχόμενη χρονιά. Η πρώτη ημέρα είχε ως το θέμα το Χρηματιστήριο ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, όπου πέρα από τις ομιλίες της προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλικής Λαζαράκου και του CEO της ΕΧΑΕ Γιάννου Κοντόπουλου, υπήρξαν συζητήσεις και τοποθετήσεις επίλεκτων ομιλητών σε ζητήματα βιωσιμότητας, εταιρικής διακυβέρνησης και επενδυτικών προϊόντων, ενώ διεξήχθη και συζήτηση μεταξύ χρηματιστών για την προοπτικές του ΧΑ μέσα στο 2023. Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου ήταν αφιερωμένη στους φοιτητές και σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού» ανέφερε η αντιπρόεδρος του ΣΕΔ Ιωάννα Κωνσταντοπούλου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μπάμπης Εγγλέζος από την πλευρά του εστίασε στο Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας και Κατάρτισης που ξεκίνησε το 2015 με έμφαση την επιμόρφωση των φοιτητών μέσα από σεμινάρια και παρουσιάσεις.

«Ξεκινήσαμε από τέσσερα οικονομικά πανεπιστήμια και σήμερα συνεργαζόμαστε με 18 πανεπιστήμια και κολέγια σε Ελλάδα και Κύπρο» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΔ, συμπληρώνοντας πως ο Σύνδεσμος θα εντείνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση.

 

ΥΓ: Η συνέντευξη ελήφθη στα πλαίσια του 20ου Συνεδρίου του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου, του οποίου χορηγός ήταν το Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v