Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Μάνος: «Φοβάμαι νέα έκρηξη διαφθοράς»

Μάνος… μαινόμενος για το νέο φορολογικό, το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, τις αποκρατικοποιήσεις, τα φάρμακα, έως και τα… διόδια. Δείτε τη συνέντευξη του πολιτικού, που, αν μη τι άλλο, δεν μασάει τα λόγια του.

  • Συνέντευξη στον Χρ. Κίτσιο

Γλαφυρός και δηκτικός όπως πάντα ο πρόεδρος της «Δράσης», κ. Στέφανος Μάνος, μίλησε στο Euro2day.gr για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα καυτά οικονομικά μέτωπα.

Εξαιρετικά κριτικός απέναντι στην κυβέρνηση ο κ. Μάνος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αυξάνει τη δύναμη… εκβιασμού των εφοριακών, ενώ προειδοποιεί για επαπειλούμενη εκρηκτική κατάσταση διαφθοράς.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των επαγγελμάτων μιλά για «κωμωδία» που παίζεται για τα μάτια του κόσμου, χωρίς καμία ουσία, ενώ τονίζει ότι μόνο από τα φαρμακεία θα μπορούσε το Δημόσιο να εξοικονομήσει ποσό 1 δισ. ευρώ.

Αιχμηρός, όμως, εμφανίζεται και στο θέμα των (ακόμη σχεδιαζόμενων) αποκρατικοποιήσεων, με επίκεντρο τον ΟΤΕ, τα καζίνο και τον ΟΠΑΠ, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι «τρώνε ακόμη με χρυσά κουτάλια».

Τέλος, ζητά εθελούσια έξοδο των υπαλλήλων που πλεονάζουν στο Δημόσιο και όχι μετατάξεις, ενώ δηλώνει κάθετα αντίθετος με το κίνημα των διοδίων.

Δείτε το video της συνέντευξης του Στ. Μάνου στον Χρήστο Κίτσιο

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v