Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα βρεις τη δική σου... υπερδύναμη

Τρεις τρόποι για να μπορέσετε να αναγνωρίσετε τη δεξιότητα ή δεξιότητες που σας κάνουν μοναδικό και απαραίτητο. Οι απλές κινήσεις που δίνουν λύσεις σε σύνθετα προβλήματα.

Πώς θα βρεις τη δική σου... υπερδύναμη

Όλοι μας έχουμε μια τουλάχιστον εκπληκτική δεξιότητα – μια ικανότητα που μας κινεί να ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Μπορεί να ακονίζεις τη δική σου επί χρόνια ή να είσαι έμφυτα τόσο καλός σε αυτήν ώστε να μην την προσέχεις καν. Να τρεις τρόποι για να αναγνωρίσεις τη μοναδική δεξιότητά σου:

Παρακολούθησε τα αντανακλαστικά σου: Μπορεί ενστικτωδώς να κάνεις αυτό στο οποίο είσαι καλός χωρίς καν να το προσέχεις. Διερωτήσου: Όταν νιώθω περισσότερο επιτυχημένος ή ανανεωμένος, τί ακριβώς κάνω;

Αναζήτησε κοινά σημεία: Μια ξεχωριστή δεξιότητα μπορεί να μην είναι ένα πράγμα, αλλά μια ασυνήθιστη διασταύρωση συνηθισμένων ικανοτήτων.

Άκου τις φιλοφρονήσεις: Οι συνάδελφοι, οι μάνατζερ, οι άμεσα υφιστάμενοι, ακόμα και οι σύζυγοι είναι συχνά καλοί καθρέπτες των εγγενών δυνατών σημείων σου. Μη απορρίπτεις από συνήθεια τις φιλοφρονήσεις, αλλά συγκέντρωσέ τες για να ανακαλύψεις τις μοναδικές ικανότητές σου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v