Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενέργεια: Θα... χαθεί η μπάλα

Ανεξάρτητα από τη βραχυπρόθεσμη πορεία των χρηματιστηρίων, τα κεφάλαια που βλέπουν μπροστά τοποθετούνται σε μετοχές του ενεργειακού τομέα. Θα χαθεί... η μπάλα, λένε οι γνωρίζοντες. Οι άδειες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές γίνονται ανάρπαστες. Έρχεται... ακόμα πιο ”πράσινη” πολιτική από την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Tips για Axon, Λούλη, Intertech - INTET)

Ενέργεια: Θα... χαθεί η μπάλα
Καλή σας ημέρα

Προς ανησυχούντες για την πορεία των μετοχών: Όσο βλέπετε τον δείκτη FTSE-20 πάνω από τις 2.500 μονάδες μπορείτε... να κάαααθεστε!

Ανεξάρτητα πάντως από τη βραχυπρόθεσμη πορεία των χρηματιστηρίων, τα κεφάλαια που βλέπουν μπροστά τοποθετούνται σε μετοχές του ενεργειακού τομέα...

...Θα χαθεί... η μπάλα, λένε οι γνωρίζοντες...

Οι άδειες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές γίνονται ανάρπαστες. Μεγάλες ξένες εταιρίες, πέραν των γνωστών, αναζητούν επαφές στην Αθήνα προκειμένου… να μπουν στο κερδοφόρο ”παιχνίδι”...

...Γνωρίζουν προφανώς ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ιδιαίτερα ευαίσθητη στα περιβαλλοντικά θέματα, κυοφορούνται εξελίξεις...

...Έρχεται... ακόμα πιο ”πράσινη” πολιτική από τις Βρυξέλλες με σαφώς περισσότερα κίνητρα από τα σημερινά.

Υ.Γ. 1: Η τοποθέτηση σε μετοχές εταιριών ενέργειας είναι μια καλή μεσομακροπρόθεσμη επένδυση. Η τοποθέτηση όμως σε μετοχές εταιριών που λένε, χωρίς να μπορούν, ότι... ”ΘΑ” γίνουν ενεργειακές, θα αποδειχτεί φούσκα!

ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ:

1. Σήμερα... κατά το βραδάκι αναμένεται νέο από την Axon.

2. Μπορεί να κάνει τον δύσκολο ο κ. Λούλης, αλλά το deal είναι κλεισμένο και... η κασαδούρα (do you know kasadoura;).

3. Κάποιοι, αγοράζοντας INTERTECH (ΙΝΤΕΤ), ποντάρουν σε προικοδότηση της εταιρίας με μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες μπίζνες του κ. Δ. Κοντομηνά.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v